Køb 3 for 2 - Vælg mellem plakater og wallsticker

Selvklæbende folie

Selvklæbende folie

Selvklæbende folie er et revolutionerende og populært vinylprodukt, der er både enkelt og overkommeligt for dem, der ønsker at forny deres hjem hurtigt og nemt. Glem dyre renoveringer, med foliens selvklæbende bagside kan du skabe fantastiske forandringer i dit hjem eller på din arbejdsplads på et øjeblik.

Men selvklæbende folie er ikke bare en måde at forny dine overflader på. Det er en kreativ og praktisk løsning til at skabe en unik følelse i dit hjem. Med højkvalitetsudskrifter på selvklæbende folie åbnes en verden af muligheder.

Læs mere
Filter
Stigende orden

Varer 1-36 af 66

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Filter
Stigende orden

Varer 1-36 af 66

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste

Vi har et stort udvalg af selvklæbende folie, og derudover tilbyder vi også forskellige varianter af selvklæbende folie. Vores folier i selvklæbende vinyl kan også lamineres for ekstra beskyttelse og længere holdbarhed.

Vi har selvklæbende folie af PVC i flere forskellige farver, som er ideelle til glatte og semi-teksturerede overflader. Denne aftagelige glatte vinylvariant er optimal til projekter, hvor du ønsker fleksibilitet og mulighed for at ændre udseendet på overfladen efter behov.

Smukke mønstre

Selvklæbende folie er ikke kun et almindeligt vinylprodukt, det er en høj kvalitets løsning til at forvandle overfladerne i dit hjem til kunstværker af højeste kvalitet. Den høje kvalitet af selvklæbende folie gør det til den perfekte løsning til at forny en bred vifte af overflader. Vores selvklæbende folie fås i både træ- og marmorefterligninger.

Marmor-lignende selvklæbende folie

Marmor er kendt for sin tidløse skønhed og elegance, men den høje pris og krævende vedligeholdelse kan afskrække mange. Med selvklæbende folie kan du skabe illusionen af marmor på næsten enhver overflade, fra bordplader og borde til vægge og hylder. Det selvklæbende materiale gør det nemt at påføre og kan give dine rum en sofistikeret og luksuriøs følelse af marmor på et øjeblik.

Uanset om din drøm er et elegant marmorgulv eller et fortryllende marmorbord, kan du opfylde den med lethed gennem en overkommelig løsning med selvklæbende folie. Med den alsidige selvklæbende folie kan du skabe en følelse af luksus og forfinelse i dit hjem uden at bekymre dig om omkostningerne eller vedligeholdelsen af ægte marmor.

Forskellige størrelser og farver

Selvklæbende folie fås i forskellige størrelser og farver for at passe til forskellige behov og overflader. Vi har alt fra hvid marmor-lignende folie til folie med blomsterprint. Uanset om det er mindre detaljerede projekter eller større overflader, der skal fornyes, findes der en passende størrelse af selvklæbende folie til hvert formål. Er du i tvivl om, hvilken folie der passer bedst? Hos os kan du bestille prøver for 30 kr. Vores selvklæbende folie fås i størrelser fra 40x150 cm til 70x300 cm.

Holdbart materiale

Fremstillet af ridsefast vinyl af høj kvalitet er selvklæbende folie designet til at modstå hverdagens udfordringer, samtidig med at det giver en slående æstetisk opgradering til dine rum. Dens ridsefasthed gør den modstandsdygtig over for skrammer og slid, hvilket giver dig tryghed i, at din investering i at forbedre hjemmet vil holde i lang tid fremover.

Den selvklæbende folien har et bredt anvendelsesområde og kan fastgøres både på gulve, vægge, bordplader og møbler. Dette gør, at den kan bruges i stuen og badeværelset såvel som i køkkenet.

Forny køkken og badeværelse

Forny dit køkken eller badeværelse ved hjælp af selvklæbende folie for at give bordplader, fliser og skabe et helt nyt udseende. Med et bredt udvalg af farver og mønstre kan du skabe alt fra en moderne og elegant stil til en rustik og charmerende atmosfære.

Giv gamle møbler nyt liv

At forny gamle møbler med selvklæbende folie er ikke kun en måde at genoplive deres udseende, men også et sjovt og kreativt projekt, der kan ændre hele rummets fornemmelse. Skulle du ikke være helt tilfreds med resultatet eller blive træt af det, er det ikke noget problem at skifte til en anden slags selvklæbende folie.

Forbered overfladen, hvor den selvklæbende folie skal fastgøres, ved at rengøre den grundigt for at fjerne snavs, støv og eventuelle rester fra tidligere overflader. Derefter måler du overfladen og skærer den selvklæbende folie til den ønskede størrelse og form. Fjern beskyttelsesfilmen, og påfør folien på overfladen. Vær forsigtig, når du påfører den, for at undgå luftbobler.

Enkelt og hurtigt

Den selvklæbende bagside på folien gør installationen til en hurtig og smidig proces, som er let at udføre selv. Uden behov for klæbrigt lim eller specialværktøj er dette en enkel og effektiv metode til at friske dit hjem op på ingen tid. Med enkelheden i peel-og-stick-funktionen behøver du ikke være en professionel maler for at opnå professionelle resultater.

For at gøre processen mere brugervenlig medfølger der desuden instruktioner med hver pakke af selvklæbende folie. Denne klare og letforståelige trin-for-trin-guide giver dig al den information, du behøver for at opnå de bedst mulige resultater med den selvklæbende folie.

Det bedste ved selvklæbende folie er, at det er nemt at bruge og kan påføres næsten hvilken som helst overflade. At påføre selvklæbende folie er også en proces, der ikke kræver øvelse for at opnå et professionelt resultat, som det kan være ved maleri.

Ridsesikker & vandtæt

Den selvklæbende folie er ridsesikker og vandtæt, hvilket gør den perfekt til køkken- og badeværelsesoverflader, der er udsat for spild og fugt. Desuden er den nem at rengøre med en fugtig klud, hvilket gør den selvklæbende folie til et praktisk og holdbart alternativ til disse rum.

Lugtfri

Ved at være lugtfri eliminerer selvklæbende folie risikoen for ubehagelige kemiske lugte, der nogle gange er forbundet med traditionelt maleri eller limning. Dette gør den selvklæbende folie perfekt til brug i rum, hvor ventilationen kan være begrænset, eller hvor folk tilbringer meget tid, såsom soveværelser, stuer og kontorer.

Med et stort udvalg af produkter af høj kvalitet er vi dit førstevalg for selvklæbende folie. Udover vores produkter tilbyder vi også hurtig og gratis levering samt 100 % tilfredshedsgaranti for at sikre, at vi ikke kun opfylder, men også overgår dine forventninger.

Tilføj et ekstra touch til dit hjem og forvandl rummets atmosfære i dag! Har du spørgsmål? Tjek vores FAQ-sektion, eller kontakt os for personlig hjælp.

Hvad kan man bruge selvklæbende folie til?

Selvklæbende folie kan bruges til en række forskellige formål, herunder at forny møbler, skabe dekorative detaljer, dække ujævne overflader og friske køkkenet op.

Er selvklæbende folie nem at fjerne?

Ja, selvklæbende folie er normalt nem at fjerne. Med en forsigtig påføringsteknik kan folien fjernes uden at efterlade klisterrester eller skade overfladen nedenunder.

Hvor holdbar er selvklæbende folie?

Selvklæbende folie er både holdbar og ridsefrit. Under de rette forhold, med normalt slid som vandstænk og snavs, kan folien holdes pæn i lang tid. For at forlænge levetiden yderligere anbefales det at undgå direkte sollys.